Terminal

deborah

Terminal

Post autor: deborah »

Polecacie terminal tc52ax? Szukam odpowiedniego urządzenia do pracy magazynowej.

Swimka

Re: Terminal

Post autor: Swimka »

Jeśli chodzi o pracę na magazynie, to różne sprzęty i urządzenia mogą ją oczywiście znacznie ułatwić. Na stronie internetowej logistyka.net/pl/aktualnosci/item/92506 możecie sobie na przykład poczytać, do czego może się w takim miejscu przydać wózek wysokiego podnoszenia i dlaczego warto w taki wózek zainwestować. My korzystamy z takich wózków już od dawna i jesteśmy zadowoleni.

seena

Post autor: seena »

Nie ma nic złego w szukaniu w logistyce, ale wydaje mi się, że dobrym pomysłem będzie także i coś takiego jak winda na magazynie. Dlatego muszę Wam przypomnieć, że części zamienne do urządzeń dźwigowych możecie kupić w Global Lift. W końcu od czasu do czasu coś będzie się działo, to normalna sprawa, kochani :) .

kuciula

Post autor: kuciula »

Skoro rozmawiamy już o logistyce i terminalach, to warto byłoby poruszyć temat wszystkich ewentualnych płatności. Czy myślicie, ze w Polsce przyjmą się płatności głosowe? Natknęłam się na ciekawy artykuł na ten temat: bluemedia/pl/baza-wiedzy/blog/fintech/asystent-google-po-polsku-co-z-rozwojem-platnosci-glosowych-w-polsce

ODPOWIEDZ